Борис Джонсън заяви пред министрите от кабинета си, че все

...
Борис Джонсън заяви пред министрите от кабинета си, че все
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Има напредък по сделката за Brexit, който може „да защити всички наши интереси“

Борис Джонсън съобщи пред министрите от кабинета си, че към момента „ следва забележителна работа “, която би трябвало да бъде свършена, на фона на продължаващите договаряния сред английски и европейски представители в Брюксел по договорката за Brexit преди крайния период на 31 октомври, оповестява BBC.
Премиерът обаче е безапелационен, че има прогрес, който може „ да отбрани всички наши ползи “.
Парламентът ще се събере в събота, с цел да гласоподава по договорката, реализирана от Джонсън на основната среща на Европейския съвет в белгийската столица в четвъртък и петък. От лейбъристката партия обявиха, че „ ще изчакат и ще видят “ какво ще се случи, само че бяха безапелационни – ще се опълчват на всичко, което поврежда английските ползи.
Посланиците на 27-те страни членки на Европейски Съюз следва да се срещнат в неделя вечерта с основния европейски договарящ за Brexit Мишел Барние и с договарящия от английска страна Стивън Баркли, с цел да чуят изхода от интензивните механически договаряния през уикенда.
Срещата на Европейския съвет през седмицата се преглежда като финален късмет да бъде контрактувана договорка по Brexit преди крайния период на Хелоуин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР