Борис Джонсън взе частен самолет до Венецуела, за да се

...
Борис Джонсън взе частен самолет до Венецуела, за да се
Коментари Харесай

Борис Джонсън взе частен самолет, за да проведе мистериозни разговори с южноамериканския диктатор

Борис Джонсън взе частен аероплан до Венецуела, с цел да се срещне с диктаторския президент на страната за мистериозни диалози, стана ясно.

Посраменият някогашният министър председател, който напусна депутатския пост предходната година, се срещна със мощно подлагания на критика водач Николас Мадуро. Въпреки че няма роля в държавното управление, господин Джонсън се твърди, че е изпратил известие на външния министър Дейвид Камерън по пътя. Неговият представител сподели, че той е умолявал господин Мадуро да прегърне демокрацията и го е притиснал да не продава оръжия на Русия.

Това повдига въпроси дали той се стреми да се завърне на политическата линия в нов позор за Риши Сунак. Най-големият съдружник на господин Джонсън, Надин Дорис, нощес съобщи, че връщането му може да спести до 80 места на торите.

Бившият министър председател беше на отмора в Доминиканската република, когато озадачаващата намира се организира предишния месец, Сънди Таймс оповестява. Г-н Джонсън, който е отседнал в дома на супер богат родственик, е изпратил известие на лорд Кам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР