Борис Джонсън остана с мнозинство от само един депутат, след

...
Борис Джонсън остана с мнозинство от само един депутат, след
Коментари Харесай

Борис Джонсън остана с мнозинство от само един депутат

Борис Джонсън остана с болшинство от единствено един народен представител, откакто претендент на либерал-демократите завоюва междинни избори в Западен Уелс, написа английският вестник The Guardian.

Резултатът провокира незабавни обвинявания в цялата партия. Консервативните скептици, които подкрепат Брекзит без съглашение предизвестиха за бързо възходящата опасност, пред която държавното управление може да се изправи от подсилените либерал-демократи, до момента в който други упрекват администрацията на Тереза Мей, че е избрала претендент, който към този момент е бил упрекнат за измами с разноски.

Един от най-изтъкнатите последователи всред консерваторите на втори референдум съобщи пред вестника в петък, че интензивно обмисля да се премине към либерал-демократите или да остане самостоятелен, ход, който ще остави Джонсън отпред на държавното управление на малцинството.

Д-р Филип Лий, някогашният министър на правораздаването, който пръв допусна, че може да напусне партията, сподели пред изданието, че не е самичък измежду сътрудниците, които обмислят да изоставен партията или да подадат оставка, в случай че държавното управление желае брекзит без съглашение. „ Имам какво да мисля през лятото, само че освен аз “, сподели той.

„ Има редица сътрудници, които прекарват лятото, обмисляйки какъв е верният метод да се оправят със сюжета без договорка. Разбира се, за всички нас е мъчно, тъй като се присъединихме към партията на консерваторите, само че тя се превъплъти в нещо доста по-различно от това, в което се причислих през 1992 година “

Въпреки че Джонсън може се надява на лейбъристите и самостоятелните „ брекзитиъри “, Лий допуска, че държавното управление към момента може да бъде застрашено от многото консерватори в центъра на партията, които са били отчуждени от твърдата десница в кабинета на Джонсън.

"В момента на Борис Джонсън му следва доста сложен мач и и ще бъде още по-трудно с образуването на този кабинет ", сподели той. „ Все повече хора си мислят:„ Дори моята кариера завърши, не мога да слага името си под това. “

„ Правя всичко допустимо да съставлявам моите гласоподаватели – не се сещам за бизнес, който е въодушевен от Брекзит, камо ли да без договорка. Странна обстановка е депутатът да бъде застрашен от групата си, че е на страната на съвсем целия бизнес в изборния му регион. Никога не бихте си помислили, че народен представител от Торите може да бъде в това състояние.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР