Борис Джонсън обясни, че моментът му на триумф е откраднат

...
Борис Джонсън обясни, че моментът му на триумф е откраднат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борис Джонсън с пламенна реч пред британския парламент

Борис Джонсън изясни, че моментът му на успех е откраднат от „ акт на бойкот “ през днешния ден, макар че е на разстояние от това да получи болшинство за договорката за Брекзит. Бившият министър на кабинета сър Оливър Летвин бе твърдо решен да предотврати договорката с публично гласоподаване, принуждавайки Джонсън да помоли Европейски Съюз за удължение на периода.

Това се случи, когато Джонсън трескаво се опита да завоюва последните няколко колебаещи се депутати с числата на ръба на ножа.

За първи път от 37 години английският парламент заседава изключително в събота. Министър-председателят на Англия направи обращение към Камарата, с което моли да се изяснят всички неуточнения към Брекзит през днешния ден и да се подписа договорката.

Борис Джонсън благодари на сътрудниците си от Европейски Съюз за разбирателството.

Той напомни за няколко минути пред английския парламент и какво включват разновидностите за договорката за Брекзит, като изясни, че за множеството хора нищо няма да се промени и те ще могат да живеят по същия метод.

Джонсън уточни, че след излизането на страната от Европейски Съюз, Англия ще може да работи по нови другарски връзки със страните от цяла Европа.

"Те споделиха, че не можем да отворим отчетите. Те споделиха, че не можем да променим и запетайка в договорката за Брекзит ", сподели той, сочейки последните редове.

"Ние направихме и двете. Ако има едно възприятие, което витае във въздуха в последните години - то е изгарящото предпочитание да сключим договорката за Брекзит. Хайде да излезем като обединени демократи и да свършим работа ", продължи енергично Джонсън пред английския парламент.

"Нека сключим договорка, която може да излекува тази страна. Трябва ни договорка, която да поддържа другарските ни връзки и да покаже самочувствието ни като демократична страна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР