Борис Джонсън не само се опитва да си играе с

...
Борис Джонсън не само се опитва да си играе с
Коментари Харесай

В ЕС разчитат на здравия разум на Джонсън. Дали не се лъжат?

Борис Джонсън освен се пробва да си играе с Европейски Съюз на „ Черен Петър ", за което го упрекна ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск. Британският министър-председател потвърждава хазартния си манталитет и с играта на " Кой пръв ще натисне спирачката ", която е доста известна измежду американските младежи. В нея две коли се движат с гневна скорост една против друга, и който от двамата водачи пръв отбие, с цел да избегне челния удар, губи, тъй като е страхливец.

Джонсън, който счита Европейски Съюз за нерешителен, в този момент повече от всичко желае да показва, че няма да се стресне от челния удар на един корав Брекзит и никога няма да даде заден ход – в случай че Европа не му предложи друга договорка, която да дава отговор на неговите визии.

В Европейски Съюз пък разчитат на това, че Джонсън не би могъл да е толкоз безконтролен, че да натиска газта до последния момент. Опасността е в това, че в случай че играчите не престават да се преценят неправилно, може да се стигне до преден удар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР