Борис Джонсън каза, че Великобритания ще излезе от Европейския съюз

...
Борис Джонсън каза, че Великобритания ще излезе от Европейския съюз
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Готов съм на Brexit без сделка

Борис Джонсън сподели, че Англия ще излезе от Европейския съюз на 31 октомври, без значение дали има договорка за изискванията по напускането или не. В изявление за Би Би Си, любимецът да наследи Тереза Мей на премиерския пост се закани, че не блъфира и в действителност е подготвен за разновидността " корав " Brexit, оповестяват Ройтерс и БГНЕС.

``
реклама

Наскоро, такова изявление смъкна курса на английската лира, тъй като вложителите считат " твърдия " Brexit за най-нежелания вид.

Борис Джонсън сподели, че не се опасява от крайни позиции и повтори: " Обещанието ми е, че излизаме от Европейския съюз на Хелоуин, 31-ви октомври ".

" Начинът, да покажем на нашите сътрудници и другари, че сме съществени, е най-сетне да се откажем от пораженчеството и негативизма, които са ни обхванали като облак от толкоз доста време и да се подготвим решително и съществено за вид " корав " Brexit ", сподели още той.

Борис Джонсън още един път сложи под въпрос и заплащането на 39 милиарда лири от Англия, което беше контрактувано с Брюксел от настоящето държавно управление. Отказът да се заплати тази сума, която съставлява уговорките на Англия към бюджета на Европейския съюз за контрактувания с присъединяване на Лондон интервал, евентуално ще настрои враждебно Брюксел в идните диалози с новия министър председател на Даунинг стрийт 10, показва Ройтерс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР