Борис Джонсън - фаворитът за следващ премиер на Великобритания, обеща

...
Борис Джонсън - фаворитът за следващ премиер на Великобритания, обеща
Коментари Харесай

Борис Джонсън обеща Брекзит на Хелуин със или без сделка

Борис Джонсън - любимецът за идващ министър председател на Англия, даде обещание да я изведе от Европейския съюз на 31 октомври със или без съглашение. 
 Полиция в дома на Борис Джонсън поради фамилен скандал  Борис Джонсън и Джереми Хънт се изправят един против различен в последната борба за премиерския пост  Борис Джонсън води и след третия кръг на вота за правоприемник на Тереза Мей
" Моето заричане е да излезем от Европейски Съюз на Хелоуин, на 31 октомври ", споделя Джонсън в изявление пред Би Би Си. " И методът нашите другари и сътрудници да схванат какъв брой сме съществени, в последна сметка е, притеснявам се, да се откажем от пораженчеството и негативността, която ни е обхванала в голям облак от доста време и да се готвим решително и съществено за излизане без договорка ", сподели Джонсън, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция. 

Джонсън още веднъж изрече подозрения дали ще бъдат изплатени контрактуваните по-рано 39 милиарда лири (49 милиарда долара) при развода с Европейски Съюз, което евентуално ще настрои против Лондон договарящите в Брюксел, показва Ройтерс.

Мисля, че би трябвало да има креативно двусмислие по кое време и по какъв начин ще се заплаща, сподели още Джонсън.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР