Борис Джонсън даде старт на кампанията си да наследи Тереза

...
Борис Джонсън даде старт на кампанията си да наследи Тереза
Коментари Харесай

Борис Джонсън започна с гръмки обещания кампанията си за премиер на Великобритания

Борис Джонсън даде старт на акцията си да наследи Тереза Мей като водач на Консервативната партия и министър председател на Англия , съобщи Ройтерс. Той даде обещание да изведе страната от Европейския съюз на 31 октомври, като предизвести разединената си партия, че " забавянето значи проваляне ".


 
54-годишният някогашен външен министър, който е считан за любимец да завоюва почналата конкуренция за партиен водач близо три години, откакто поведе акцията за излизане на Англия от Европейски Съюз, похвали положителната форма на английската стопанска система, даде обещание да докара до дъно оказалия се толкоз мъчителен развой за Брекзит и да преодолее отчаянието, настъпило в страната.
 Gulliver/Getty Images
Докато той говореше пред постройката на Кралската инженерна академия в центъра на Лондон, мощен мъжки глас от множеството го апострофира: " Майната ти, Борис! ". " След три години и два пропуснати крайни периода, ние би трябвало най-сетне да напуснем Европейски Съюз на 31 октомври . Аз не се стремя към Брекзит без съглашение и не мисля, че ще се стигне до нещо сходно, само че е въпрос на отговорност да се подготвим с всички сили и съвестност за излаз без съглашение. Удивително е някой въобще да предлага да се лишим от този извънредно значим инструмент в договарянията ", акцентира Джонсън.

Той се самоизтъкна като индивида, който може да реализира Брекзит на процедура, да завоюва идващите парламентарни избори за Консервативната партия и да предотврати идването на опозиционната Лейбъристка партия на власт.-->
 Gulliver/Getty Images
Джонсън акцентира, че страната може да му има доверие да бъде неин министър председател и че ще продължи присъщия си жанр да приказва непосредствено и да посочва обществено нещата с същинските им имена, тъй като това е, което публиката желае. Той се извини за възможни обиди, които е предизвикали поради избора си да думи в предишното, само че изрази разбиране, че гласоподавателите не желаят политиците да приказват с недомлъвки.



Той се опита да избегне тематиката за използването си на опиати в предишното с аргумента, че хората желаят да се сложи фокус върху това, което държавното управление може да направи за тях, по време на акцията за избор на нов водач. Такъв въпрос обаче въпреки всичко му беше заложен по отношение на негово изявление от 2007 година, в което сподели, че е опитвал кокаин. Джонсън още веднъж уточни, че хората желаят фокусиране върху действителните проблеми. " Мисля, че всичко останало почтено казано, крие заплаха да ни отклони от пътя ", отговори той.
 Gulliver/Getty Images
Броени минути откакто Джонсън приказва, неговият съпартиец и финансов министър Филип Хамънд сподели, че не има вяра Джонсън, в случай че завоюва най-високия пост, да успее да изведе Англия от Европейски Съюз до 31 октомври.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР