Борис Джонсън ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕКъде Борис Джонсън все пак има

...
Борис Джонсън ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕКъде Борис Джонсън все пак има
Коментари Харесай

4+1 | За по-смислените аргументи на Борис Джонсън, защо модни брандове се извиниха на Китай и още

Борис Джонсън

ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Къде Борис Джонсън въпреки всичко има право

Борис Джонсън прави всичко допустимо да ядоса съюза и да увеличи възможностите за Brexit без договорка на 31 октомври - деяние, което ще навреди мощно на стопанските системи на Англия и Европейски Съюз. Въпреки всички оправдани рецензии, ориентирани към него, Джонсън въпреки всичко има право за някои от нещата, които споделя - основно за аварийния проект за ирландската граница. Друг е въпросът дали той и най-яростните му почитатели осъзнават действителните проблеми в ирландския въпрос. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Извинете се на Китай
През последната седмица редица фешън марки се строиха в редичка да се извиняват надълбоко на Китай за пренебрежение към суверенитета на страната. Причината - дизайни по тениски и ризи, както и онлайн менюта за извършване на покупки, в които Хонконг е вписан като обособен от Китай. Versace, Givenchy, Coach, Calvin Klein и Asics към този момент са изразили най-дълбокото си разкайване пред китайското държавно управление. Прочетете повече тук.

Може би към този момент има лекуване за ебола
В атмосфера на непрекъснат безпорядък и принуждение учени в Конго са основали лекарство, което трагично понижава смъртността на боледуващите от ебола. Между това лекарство и пробна ваксина от предходната година, която сполучливо предотвратява разболяването, може да се смята, че към този момент има ефикасни ограничения против продължаващата зараза в Африка. Прочетете повече тук.

Защо котките ядат трева
Огромна част от домашните котки ядат трева, освен това постоянно, за огромното страдание на стопаните им. Учени най-накрая може би са разкрили за какво го вършат и не - не е, тъй като са заболели или тъй като оказва помощ на храносмилането им. Изглежда, множеството хищници в дивото ядат трева понякога, с цел да подтикват храносмилателните си системи да изхвърлят паразитите на открито. Добре гледаната домашна котка не се нуждае от такова нещо, само че хищническият инстинкт е мощно нещо. Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Как природата ни прави по-добри

Психоложката Минг Куо учи резултатите на живот измежду природата върху човешката логика на психиката от над 30 години. Тя стартира изследванията си не поради някакво увлечение към зеленината, а поради интереса си към отрицателните резултати на замърсяването и шума на градската среда върху човешката душeвност. Според Куо прекарването на време в натурални среди е жизненоважно за воденето на пълностоен и емоционално-регулиран живот. Слушайте повече тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР