Борис Дали безжалостно тормози психически жена си Лили Станчева, издадоха

...
Борис Дали безжалостно тормози психически жена си Лили Станчева, издадоха
Коментари Харесай

Наш изпълнител безжалостно се изгаври с жена си: Ще те оставя, дебелано, виж се на какво приличаш!

 Борис Дали безжалостно тормози душевен жена си Лили Станчева, издадоха от обкръжението на чалгаджията пред " Уикенд “. Брюнетката, която припечелва като гримьорка, непрекъснато била обиждана от обичания си, че е дебела, занемарена и " да се огледа на какво наподобява “.

" Той даже й сложи ултиматум, че ще я зареже в случай че не отслабне. Гаври се с дамата и се държи безобразно с нея “, разкриват потресени познати на семейството. Въпреки това клетницата философски търпяла издевателствата на самозабравилия се Борис. 

Покрай двете бременности Лили натрупала килограми, които не можела да смъкна, макар безконечните изтощителни диети. Тя дори тръгнала на фитнес в Дупница, която е прилежаща на Бобов дол, където живеят известният чалга артист и майката на децата му. Припомняме, че Лили Станчева и Борис Дали сложиха поставили завършек на взаимния си живот в края на 2019 година Причината за финала на връзките им бяха систематичните изневери на Борис. " Лили беше привикнала с обидите, ироничните подмятатния и неприятното му отношение, само че изневерите й пристигнаха допълнително. Един ден й писна и реши да му покаже вратата ", описват познати на разтурената фамилия. 

Публична загадка е, че Борис Дали си ляга с най-различни красавици и горе-долу във всеки град си има по една държанка. За някои от похожденията му Лили знаела и му вдигала систематични кавги, само че търпяла поради децата. В края на предходната година двамата офицално се разделиха. 

Преди няколко месеца се появиха клюки, че брюнетката още веднъж е дала прошка на неверника и двмата са се събрали в фамилния си дом в Бобов дол. Самият Борис Дали до този миг не е коментирал фамилния си статус. Разделени или не, всички другари на двойката знаят за обидите на Дали към майката на децата му и непрекъснатите му условия към нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР