Борис Бонев първи заяви, че ще се бори за кмет

...
Борис Бонев първи заяви, че ще се бори за кмет
Коментари Харесай

Борис Бонев: Не ловим вещици, работим 10 г. за София


Борис Бонев първи съобщи, че ще се бори за кмет на столицата от името на организация, която от години съществено подлага на критика работата на Столичната община - "Спаси София ".
"От много години работим за решение на проблемите на София. Винаги сме били доста дейни. Програмата започнахме да я пишем през октомври. Постигнахме доста за 10 години като деятели, само че от време на време се постанова да започнеш да променяш нещата от вътрешната страна ", сподели в студиото на "България заран " самостоятелният претендент за кмет на София Борис Бонев.

Той показа, че преди тъкмо една година са разгласили следствието, което е провокирало оставката на подсъдимия за ремонта на "Графа " в София -Евгени Крусев.

"Никога наша цел не е била гоненето на вещици. Само ние сме разкривали толкоз доста далавери, преди няколко месеца публикувахме следствието ни за Северния парк. То е импортирано и в прокуратурата, доколкото знам се чака някакво мнение. Говорим за обири и корупция от тоалетната хартия до най-големия вероятен план ", показа Бонев.

По думите му "Спаси София " освен е подлагала на критика, само че и постоянно е давала оферти по какъв начин може да се трансформират нещата.

"Понякога и аз съм дал своя вот с омерзение, не съм дал своя вот за Фандъкова на предходните кметски избори обаче. Бих се позиционирал като персонални желания в център-дясно. Трудно може да се приказва за леви и десни политики на локално равнище, това е по-скоро на национално ниво. Когато приказваме за запълване на дупки, няма ляво или дясно ", разяснява Борис Бонев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Tой съобщи, че е цивилен деятел, само че не се възприема като политик.

"СДС поддържа едно недясно ръководство на ГЕРБ. Останките на Съюз на демократичните сили от 90-те години нямат нищо със Съюз на демократичните сили тогава. Имахме диалози с "Демократична България ", само че не се разбрахме, защото имаме разнообразни цели за София ", сподели още независият кандидат-кмет.

Борис Бонев акцентира, че без значение от резултата на изборите, "Спаси София " ще продължи да работи за бъдещето на града.

"Когато приказваме за София, желая да си приказваме с обстоятелства. Ние не приказваме празни приказки, от 10 години имаме действителни резултати. Не може да разчитаме единствено на механичния общ брой от някакви партии. Аз имам най-подробната стратегия за столицата. В "Демократична България " взеха решение да работят с партийни назначения ", отсече Бонев.

И уточни, че реалистичната цел, която си е сложил, е постигане на балотаж.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР