Борис Бонев от неправителствената организация “Спаси София бе издигнат за

...
Борис Бонев от неправителствената организация “Спаси София бе издигнат за
Коментари Харесай

Борис Бонев е кандидатът за кмет на “Спаси София”

Борис Бонев от неправителствената организация “Спаси София ” бе повдигнат за претендент за кмет на столицата, съобщи кореспондент на Actualno.com.
Новината пристигна по време на преднамерено събитие с жители, на което бе показан проект за развиването на София, квалифициран от гражданската самодейност.
“Разхождам се из София и единственото нещо, което върша, е да се нервирам. Хората, които в този момент ръководят, си броят мандатите, а на нас животът ни минава, само че проблемите остават ”, бяха едни от първите думи на Борис Бонев от трибуната.
Вярвам, че е време да гласуваме за действителна опция, добави Бонев и описа за другите дела, зад които с сътрудниците му от “Спаси София ” са заставали през годините.
По думите му работа е на всеки един от жителите на София да поддържа смяната. “На 300 страници в 15 тематики има написани над 500 ограничения за решение на общите ни проблеми ”, описа още Бонев, до момента в който представяше готовия проект за развиване на столицата, направен от “Спаси София ”.
От организацията залагат на чист, спретнат, пристъпен и достоверен град, какъвто си показват, че ще стане София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР