Борис Бонев - общински съветник от организацията Спаси София, направи

...
Борис Бонев - общински съветник от организацията Спаси София, направи
Коментари Харесай

Борис Бонев: Ремонтите на Фандъкова са затваряли много повече кръстовища, отколкото протестите

Борис Бонев - общински консултант от организацията " Спаси София ", направи коментар на митингите и политическата обстановка в страната за предаването по Евроком " Делници ". Той изрази поддръжка към протестиращите и дефинира ръководството на страната и в частност това на столицата като " неамбициозно ":

" София 10 години не може да реши казуса с местата в детските градини и продължава да има близо 10 000 деца без място в тях. Столицата продължава да харчи стотици милиони за поправки, които се разпадат безусловно седмици, откакто са издигнати. София продължава да влага милиарди в развиване на градския превоз, само че резултатът от това е намалял брой на пасажерите и повишен брой на колите по пътищата. София не може с това неамбициозно ръководство даже да вкара обикновени ограничения като това да направи една велоалея или бус лента, тъй като просто е неамбициозна. ", съобщи общинският консултант.

Той също по този начин изрази поддръжката си към протестиращите, заявявайки, че по този метод би трябвало да се извоюва мечтаната народна власт, а властта би трябвало да се смени колкото пъти е нужно, до момента в който резултатът от ръководството не е приемлив. Борис Бонев се и пошегува във връзка със затворените кръстовища с думите:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР