Борис Бекер е отслабнал, редовно тренира и преподава йога в

...
Борис Бекер е отслабнал, редовно тренира и преподава йога в
Коментари Харесай

Борис Бекер учи затворници на йога

Борис Бекер е измършавял, постоянно тренира и преподава йога в пандиза Хънтъркомб, където беше изместен през май, разкрива Билд, базирайки се на източник непосредствен до някогашният тенисист. Легендарният германецът излежава присъда във Англия за финансови измами, напомня БГНЕС.

Бившият първенец от Уимбълдън беше наказан на две години и половина през април за укриване на активи на стойност £2,5 милиона, с цел да избегне заплащане на задължения след банкрут.

Wie es ihm wirklich im Briten-Knast geht - Kommt Boris im November raus?
— BILD Stuttgart (@BILD_Stuttgart)
54-годишният Бекер се поти постоянно във фитнеса и е отказал алкохола, който е кардинално е неразрешен зад решетките. Така той към този момент е свалил към осем кг. Германецът работи като помощник на инструктора по фитнес и логика на психиката в пандиза, употребявайки опита си като някогашен номер 1 в тениса.

Според източника Бекер преподава фитнес, хранене и ръководство на рецесии на към 45 пандизчии.

Твърди се също, че Бекер учи други пандизчии на специфичен тип йога и медитация. „ Като състезател, той знае прекомерно добре възходите и паденията на успехите и загубите. Той предава своя житейски опит на пандизчиите “, споделя източникът..

Хънтъркомб е мъжки затвор с ниска степен на сигурност, в който пандизчиите получават спомагателни привилегии. Той се употребява за задържане на задгранични пандизчии, което демонстрира, че Бекер, който живее в Обединеното кралство от 2012 година, евентуално ще бъде депортиран след края на присъдата си.
 Борис Бекер
Последните данни демонстрират, че от 197 мъже, освободени от пандиза, 185 са неотложно депортирани. Бекер, който има наследник, живеещ в Обединеното кралство, може да апелира заповедта за депортиране, само че се твърди, че процесът е безценен и лишава доста време.

Неговият немски юрист Кристиан-Оливер Мозер споделя пред Билд: „ Нашият клиент Борис Бекер продължава да се държи добре при тези условия и се е интегрирал градивно в всекидневието на пандиза. Той може да организира телефонни диалози, когато пожелае, и да поддържа връзка с външния свят. Всички спомагателни детайлности за времето му в пандиза са предмет на законите за отбрана на персоналните данни. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР