Борещият се запазване на елитния си статут Етър гостува утре

...
Борещият се запазване на елитния си статут Етър гостува утре
Коментари Харесай

Петко Петков: Ще направим всичко възможно да откраднем точки от Лаута

Борещият се опазване на елитния си статут Етър гостува на следващия ден от 18:45 часа в Пловдив на Локомотив в мач, с който ще се възобнови на българското футболно състезание. " Виолетовите " потеглят с упоритости за завоюват точки от гостуването си, макар че противникът е в борба с Левски и ЦСКА за второто място.

" Предстои сложен мач против един от най-силните отбори в България сега. Локомотив (Пд) има отракан тим, с качествени футболисти. Но ще дадем всичко от себе си и ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим точки на " Лаута ", разяснява преди тръгването старши-треньорът на Етър Петко Петков.

Халфът Красимир Станоев и нападателят Флорент Боджадж пропущат мача, тъй като още са под карантина. Александър Дюлгеров от своя страна мина в Пирин (Благоевград).

В групата за мача обаче попадна нападателят Дино Мартинович, който възвърне тренировки с тима от края на май след прекараната карантина, макар че не взе присъединяване в двете контроли. Мартинович е някогашен състезател на Локомотив и с опита си може да помогне доста за спечелването на по този начин скъпите точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР