Борещият се за второто място в Полша Лех (Познан) иска

...
Борещият се за второто място в Полша Лех (Познан) иска
Коментари Харесай

Лех отървава Лудогорец от Шверчок

Борещият се за второто място в Полша Лех (Познан) желае нападателя на Лудогорец Якуб Шверчок, пишат локалните медии. В материалите се твърди, че Шверчок от дълго време е изнемощял от сметките на старши треньора Павел Върба, който все по-рядко разчита на него.

Основният препъникамък пред възможното привличане на тарана от страна на Лех е фактът, че Якуб има контракт с разградчани за още 1,5 години, което е много дълъг интервал. В Лудогорец били безапелационни, че няма да го пуснат без пари и ще се опитат да вземат оптимално висока цена за него.  Лудогорец продава Шверчок
Клубът от Познан желае да усили конкуренцията в офанзива за щурма на групите на Лига Европа, каквато цел си е сложило управлението. Медиите в Полша допълват, че различен претендент за Шверчок към момента не се е отказал и още веднъж следи обстановката към футболиста. Става въпрос за Легия (Варшава). Тимът от столицата бе доста покрай привличането на някогашния полски национал през зимната пауза, по време на подготовката на Лудогорец в Турция. Тогава обаче нещата не се получиха и до трансфер не се стигна.

Наскоро старши треньорът на " орлите " Павел Върба разгласи, че ще бъдат взети най-малко 3 попълнения, като всички ще са офанзивни играчи. Именно привличането на нов централен нападател е приоритет за клуба. В последните кръгове на върха на офанзивата огра Мавис Чибота, защото Клаудиу Кешерю бе опериран и ще е подготвен за новия сезон. Фактът, че даже при отсъствието на румънеца Шверчок не е титуляр, подсказва, че дните му в Разград са преброени. Остава Лех да се разбере с управлението на " орлите ".

" Тема Спорт " efbet Лига 31 кръг, неделя 12 юли  Славия 3:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР