Борещият се за оцеляването си в елита Струмска слава постигна

...
Борещият се за оцеляването си в елита Струмска слава постигна
Коментари Харесай

Струмска слава с изключително ценна победа в столицата

Борещият се за оцеляването си в елита Струмска популярност реализира извънредно скъпа победа при семейството си на дубъла на Лудогорец в среща от 26-ия кръг на Втора професионална лига. Тимът от Радомир надделя с 2:1 втория състав на “орлите” на стадиона в столичния квартал “Драгалевци”, защото е осъден да играе четири мача надалеч от вкъщи.

Славата поведе в резултата в 38-ата минута, когато Ивайло Стоянов се разписа от дузпа, а в 72-ата Мартин Костов удвои. Гостите изправиха на нокти символичните домакините, защото върнаха един гол посредством Денислав Александров в даденото от основния арбитър продължение, само че до повече не съумяха да стигнат.

Така Струмска популярност добави доста значими три точки към актива си и продължава битката за избавление. В момента радомирци са на 12-та позиция с 31 точки, единствено с една повече от първия състав под чертата - Оборище (Панагюрище). Лудогорец 2 пък диша надалеч по-спокойно, откакто е седми с 37 точки в актива си.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА!

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА СЛАВАТА!

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛУДОГОРЕЦ 2!

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ В ГРУПАТА! Втора лига 26 кръг, неделя 22 април  Струмска популярност (Радомир) 2:1краен резулат  Лудогорец 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР