Борещият се за оцеляване тим на Пирин приема отбора на

...
Борещият се за оцеляване тим на Пирин приема отбора на
Коментари Харесай

Пирин няма място за отстъпление

Борещият се за оцеляване отбор на Пирин приема тима на Ботев Враца в мач от 33-ия кръг на efbet Лига.

„ Орлетата ” имат остра потребност от точки, с цел да запазят елитния си статут и за следващата година, до момента в който врачани към този момент си осигуриха оставане в първото равнище на родния футбол.

Това се случи, откакто Хебър победи отбора на Септември с 3:1, което значи, че към този момент и математически Ботев не може да се озове на някое от последните три места.

Мачът сред Пирин и Ботев Враца може да гледате директно в ефира на DIEMA SPORT довечера от 18:45 часа.

Благоевградчани се намират тъкмо над чертата с актив от 24 точки, една повече от Хебър и две повече от предпоследния Септември София.

На последната позиция е тимът на Спартак Варна, който е със 17 пункта. Ботев Враца пък е първи в групата за оцеляване с 32 точки.

Големият проблем за домакините в днешния мач е отсъствието на звездата на отбора Макрецкис. Очаква се бранителят да напусне Благоевград и да подпише контракт с унгарския Ференцварош.

Янко Георгиев и Преслав Йорданов също са отвън сметките поради контузии, а в това време Димитър Тонев е осъден.

Като жест към почитателите пък управлението на „ орлетата ” пусна безвъзмезден вход за последните две семейства от сезона.

В лагера на врачани Антонио Георгиев лекува контузия, а Браян Переа и Стефан Гаврилов остават под въпрос за мача през днешния ден.

Врачани са тимът с най-вече позволени голове в елита през сезона. Отбелязаните голове във вратата на Ботев са приблизително по 2,6 на мач.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР