Бордово устройство, което да използват при старта на тол системата

...
Бордово устройство, което да използват при старта на тол системата
Коментари Харесай

Бордово устройство ще отчита автоматично тол таксите

Бордово устройство, което да употребяват при старта на тол системата притежателите на тежкотовaрни коли и рейсове се показва от " Интелигентни трафик системи " АД., оповестиха от компанията.

Бордовото устройство TollPass OBU e сертифицирано за автоматизиран толинг. То ще предава данни в действително време и ще регистрира дължимите такси автоматизирано.

TollPass OBU е решение за транспортните компании, които всекидневно реализират доставки или транспорт на пасажери. Заедно с тол платформата за регистрация и мониторинг TollPass.bg ще обезпечат изцяло решение за тол таксуване.

Предимствaтa на бордовото устройство TollPass са сигурност, акуратност и улеснение при работа. Не изисква профилиран монтаж и се зарежда от запалката на автомобила. Менюто е на български език и дава опция водачът да сменя броят оси на автомобила, което е условие съгласно българската нормативна уредба.

TollPass бордово устройство предава данни в действително време, което разрешава на притежателите на тежкотоварни коли и рейсове да упражняват непрестанен надзор над транспортните си средства.

Софтуерът на TollPass OBU се обновява отдалечено и на устройството се получават функционални известия, които дават противоположна връзка и информация на водачите.

До формалния старт на електронното тол таксуване на коли над 3.5 тона електронните винетки остават годни за всички транспортни средства - Vinetki.bg.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР