Бордо записа едва втората си победа в последните седем мача

...
Бордо записа едва втората си победа в последните седем мача
Коментари Харесай

Бордо живна с малко очакван успех над Нант на Раниери

Бордо записа едвам втората си победа в последните седем мача в Лига 1 и даде дребен мотив за наслада на почитателите си. "Жирондинците " надвиха с 1:0 като посетители на негостоприемния "Стад ла Божоар " на Нант, воден от Клаудио Раниери.

Никола дьо Превил за следващ път беше героя на своя тим, като осъществя единственото попадение в дуела. За спечелилите в групата не попадна някогашният състезател на Лудогорец Джонатан Кафу, до момента в който за "канарчетата " едно полувреме след почивката изигра предишният за малко през Левски Санти Нгом.

Мачът предложи доста борба и малко положения. Гостите нанесоха първия удар върху противника, оказал се и единствен. Това се случи в 26-та минута, когато Юсуф Сабали центрира от десния фланг и качи топката на главата на Никола дьо Превил към точката на дузпата и той от там стреля мощно около вратаря за 1:0.

Въпреки напъните на Нант след почивката и стартирането на Санти Нгом в търсене на смяна на статуквото, домакините по този начин и не съумяха да стигнат до попадение и трябваше да се примирят с ново проваляне.

След тази развръзка Бордо се изкачи краткотрайно на 11-та позиция с 26 точки и взе глътка въздух в битката за оцеляване. Нант пък към този момент остава пети преди изиграването на останалите мачове от кръга, като продължава да е с 34 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР