Бордът разпределя $100 000 долара годишно между проекти на НПО-та

...
Бордът разпределя $100 000 долара годишно между проекти на НПО-та
Коментари Харесай

Общественият борд на TELUS International търси проекти, които да финансира



Бордът разпределя $100 000 $ годишно сред планове на НПО-та в региона на образованието, екологията и опазването на здравето

Неправителствени организации могат да аплайват за финансиране от Обществения ръб на TELUS International Europe като изпратят плановете си посредством онлайн формуляр на http://info.telusinternational-europe.com/bulgaria- community-board. Формата за кандидатстване е отворена до 11 март 2018г. Като идващ стадий членовете на Обществения ръб ще оценят плановете и ще разпределят финансиране, според от устойчивостта на решението, което оферират.

Всяка година Общественият ръб на TELUS International в България разпределя сумата от 100 000 $ сред обществено значими планове, разрешаващи проблеми в областта на опазването на здравето, образованието и опазването на околната среда. Максималното финансиране, което една организация може да получи от борда е до 5000 щатски $.

От основаването си през 2015 година досега Общественият ръб на TELUS International Europe в България е финансирал 39 плана на обща стойност 290 000 лв.. Сред тях са публично значими планове на фондация „ Заслушай се “, „ Очи на четири лапи “, „ Кан Академия “ и други

Общественият ръб на TELUS International съществува във всяка локация, в която компанията оперира и има за цел да сложи процеса на взимане на решения по публично значими обществени тематики в ръцете на водещи публични персони и изтъкнатите водачи в сферата, в която работят.

Дейността на Обществения ръб е част политиката на корпоративна обществена отговорност на компанията, чиято водеща философията е „ да даваме, там където живеем “.

В България Бордът е учреден през 2015 година и негов ръководител е Левон Хампарцумян, а измежду членовете му са Красимира Величкова, шеф на Български дарителски конгрес, Силва Зурлева, член на УС на Нова телевизия, Магдалена Малеева, създател на gorichka.bg, Елвин Гури, изпълнителен шеф на River Stixx Capital, Нели Радева, създател и ръководител на фондация I can too и представители на топ мениджмънта на TELUS International Europe.

TELUS International Europe е водещ снабдител на услуги в областта на BPO и ITO, който от 2004 година насам дава висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 чиновници на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията дава новаторско обслужване на клиенти по целия свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горделив член на фамилията на TELUS International.

За повече информация: https://www.telusinternational.com/

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР