Бордът на директорите на Евертън получи указания да не присъства

...
Бордът на директорите на Евертън получи указания да не присъства
Коментари Харесай

Шефовете на Евертън не присъстват на днешния домакински мач на тима заради заплахи

Бордът на шефовете на Евертън получи инструкции да не участва на домакинския мач против Саутхaмптън заради действителна и достоверна опасност за тяхната сигурност и сигурност, обявиха от самия клуб.

Решението беше взето след информациите за плануван митинг на " Гудисън Парк " от последователите на Евертън поради неприятната форма на тима този сезон.

" Членовете на борда получиха указания да не участват на мача след злонамерена и недопустимо заплашителна преписка, получена от клуба, и възходящи случаи на антисоциално държание, в това число целенасочена физическа експанзия, на последните домашен мачове, " се споделя в изказване на клуба.

Евертън е над чертата на изпадащите, на 17-о място на три точки пред последния Саутхaмптън, против който играе през днешния ден.

Председателят Бил Кенрайт, основният изпълнителен шеф Дениз Барет-Баксендейл, основният финансов и стратегически шеф Грант Ингълс и членът на управата Греъм Шарп са били посъветвани да не участват на мача, споделиха от клуба.

Евертън не съумя да завоюва нито един от последните си осем мача във всички шампионати и загуби с 1:4 вкъщи от Брайтън в последния си домашен мач.

" Това е невиждано решение за футболен клуб Евертън. Никога до момента на целия ръб на шефовете не е било нареждано да не участва на мач от съображения за сигурност. Това е извънредно печален ден за Евертън и почитателите на тима ", споделиха от клуба.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР