Бордът на директорите на е възложил на одиторската фирма Deloitte

...
Бордът на директорите на е възложил на одиторската фирма Deloitte
Коментари Харесай

Одит показа стряскащият дълг на Барселона и чутовни загуби

Бордът на шефовете на е упълномощил на одиторската компания " Deloitte " да направи разбор на финансовото положение на клуба. Като е проучила средствата, с които може да се разпорежда клубът, както и неговите отговорности, компанията е открила, че задълженията на каталунците са 1 милиард и 173 милиона евро. Загубите пък са на стойност 481 милиона евро.
Както към този момент бе оповестено от управлението, " Deloitte " е разкрила финансови транзакции със подозрителен темперамент, изискващи спомагателен разбор. Тези покупко-продажби ще бъдат прегледани от организация " Kroll ". По-конкретно става дума за неразумни заплащания, подправено обосновани такива и изплащания на повишени суми. Тук ще бъде осъществено следствие за вероятно непозволено обогатяване.
Ръководството на клуба е предоставило съответните материали на прокуратурата на Барселона. Към момента няма повдигнати обвинявания против съответни лица. Разследването би трябвало да откри кой носи отговорност за изброените нарушавания. Иначе одитът е посочил и че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР