Борбите и успехите в кариерата са изградили Мартина Ганчева в

...
Борбите и успехите в кариерата са изградили Мартина Ганчева в
Коментари Харесай

Мартина Ганчева преминала през ада с 3 операции

Борбите и триумфите в кариерата са построили Мартина Ганчева в специалността, само че тестванията, през които е минала в персоналния си живот, са калили характера й. Водещата на предаването „ Събуди се ” по Нова тв е претърпяла три интервенции, които са я променилива. Мартина в никакъв случай не е споделяла в конкретика, само че е признавала, че от дете е имала здравословни проблеми, поради които се преместила с родителите от родния й Русе в Правец, дочу HotArena.

„ Заради обгазяването на Русе съм получавала астматични припадъци и лекарите са споделили на родителите ми незабавно да напуснем града ”, връща се обратно Мартина. Това било едвам началото. Последвали инциденти по лечебни заведения, за което журналистката не е казвала съвсем нищо. Мартина трябвало да се подложи на три доста съществени интервенции. „ Всички тествания, които ми се стовариха на главата, доста ме трансформираха. Преди бях неуравновесена, плаха, несигурна, а тези компликации ме направиха по-спокойна, колкото и необичайно да звучи ”, споделя Мартина. Затова тя в никакъв случай не се поколебава да вдъхне кураж, когато научи за жена в нейното обграждане, на която й следва да преборва страховете си.

„ Когато схванеш, че ти следва нещо сходно, би трябвало да го приемеш, а не да се панираш. Когато ме е боязън и ми е мъчно, се активизирам. Например при една от интервенциите, които са три, ми се наложи да оставам сама в болничното заведение. Близките ми можеха да идват единствено в избрани часове. Мислех, че сама няма да се оправя с болката, само че се оказа, че не е по този начин. Още 4 дами имаше в стаята и аз бях най-мобилизирана, което ме изненада и мен самата ”, разказвала е Мартина. В свои изявленията тя постоянно се обръщала към дами, на които им предстоят сходни борби, и е подчертавал, че не трябва да се опасяват, а да съберат сили и да повярват в себе си, написа " Уикенд ".

В резултат на тестванията, през които минава, Мартина се трансформирала. Станала по-силна, уверена, спокойна . Променила и метода си на живот, тъй като преди той не бил по никакъв начин здравословен. Тогава не отдавала огромна значение на храната и спорта. Днес водещата на „ Събуди се ” счита, че те са измежду факторите за съвършено здраве, плюс предварителната защита, както и умеенето да си кажеш „ стоп ” и да отделиш време единствено за себе си, когато се натрупва отмалялост и стрес. Нейните способи да се оправя с отрицателните следствията от забързаното всекидневие не се изчерпват единствено с уравновесено хранене и спорт. Тя релаксира и с заниманието си, което е изработването на бижута. Мартина постоянно е имала отношение към детайлите и аксесоарите, само че основаването на свои модели се случило напълно инцидентно, когато си купила сърчица от едно магазинче и изработила първото си украшение. Нейни приятелки незабавно показали интерес и водещата почнала да измисля модели. В един миг журналистката към този момент имала солидно количество материали за направа на бижута. „ С наслаждение някой ден, в случай че имам време бих си отворила бутиче за хубост. Правенето на бижута лишава доста време, само че е страховит релакс. Забелязала съм, че когато човек, работи с ръцете си съзнанието му е съществено ”, споделя Мартина.

Танците също са й пристрастеност , въпреки че през днешния ден няма доста свободно време за тях. Водещата била обожател на „ Денсинг Старс ” и преди няколко години попаднала на игра във фейсбук. Включила се и тъй като била първата, която дала отговор вярно, спечелила като премия три визити по салса. После открила, че това не е нейния жанр, само че пък се влюбила в „ MTV street dance ”, безусловно преведено това са улични танци, които са много енергични. Мартина напреднала бързо и дори е взела участие с групата, с която тренира, в огромни танцови събития. След като се причисли към Нова тв, Мартина не може да е доста ангажирана с танците, само че продължава да спортува. „ Не се лимитирам единствено до фитнес, постоянно упражнявам зумба, а с една другарка лятото играем и тенис на корт ”, споделя тя. Водещата на „ Събуди се ” харесва и дългите разходки и срещите с другари. В персонален проект е щастлива с мъжа до себе си. Мартина споделя за него единствено, че е „ прекрасен, образован и доста добър ”. Подчертава е също, че е безпределно толерантен към всички моменти, в които липсва от у дома и работи. „ Той е най-верният ми барометър и консултант. Не ми икономисва нито похвалите, нито минусите ”, хвали го Мартина.

Днешната тв звезда извървява дълъг път в специалността. Започва в БНР, където е е стажант. Тогава била студент втора година „ Румънска лингвистика ”. За първи път прекрачила прага на телевизия през 2004 га. Уляна Пръмова, шеф по това време в телевизия „ Ден ” я открива за дребния екран. Бъдещата водеща напредва бързо, като с времето се насочва към интернационалните политически връзки, историята и литературата. Следващото ходило в кариерата й е като водещ и продуцент в „ България Он еър ”, където работи 7 години, след което се причислява към екипа на предаването „ Събуди се ” през октомври 2018 година, откакто Лора Крумова излезе в отпуск по майчинство. С преместването си в Нова тв, Мартина водеше „ Събуди се ” в неделя. Сега, след раздялата на колежката й Мира Иванова с медиата, журналистката от Русе към този момент е единствен водещ на предаването. „ В живота ми нищо не е идвало безплатно. Всичко съм си извоювала сама и постоянно съм полагала непосилен труд. Не се отхвърлям, даже да се наложи да пробвам още веднъж и още веднъж ”, споделя Мартина Ганчева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР