Борбата за титлата в НБА се подновява тази нощ. Отборите

...
Борбата за титлата в НБА се подновява тази нощ. Отборите
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: ЛА Лейкърс - Маями Хийт, мач №2 от Финалите на НБА

Борбата за купата в НБА се възобновява тази нощ. Отборите на Лос Анджелис Лейкърс и Маями Хийт се изправят още веднъж един против различен от 4:00 часа българско време в мач №2 от Финалите на Лигата, които се организират в изолирания комплекс " Дисни Уърлд " в Орландо. " Езерняците " водят в общия резултат от серията с 1-0 победи, откакто записаха безапелационен триумф в първата среща в четвъртък заран с крайното 116:98.

Lakers wearing their Mamba jerseys for Game 2

(via )
— Bleacher Report (@BleacherReport) Лейкърс влизат като голям любимец в дуела, най-много поради сериозните кадрови проблеми на Маями. В ротацията на " горещите " тази нощ няма да участват две от главните фигури на отбора - центърът Бам Адебайо и гардът Горан Драгич. Първият страда от контузия в рамото, до момента в който словенецът е с раздран мускул в левия гален. Старши треньорът на Хийт Ерик Сполстра показа преди мача, че и двамата са желали да вземат присъединяване в дуела и да оказват помощ на отбора си, само че треньорският щаб е взел решение да не рискува със здравето им. По този метод Тайлър Хиро и Майърс Ленърд ще намерят място в титулярната петица.

18 PTS in Game 1, Kendrick Nunn preps for Game 2 at 9:00pm/et on ABC! presented by YouTube TV
— NBA (@NBA) Калифорнийци ще се опитат да повторят страхотното си показване в първия мач, в който крайният излаз значително бе решен още в третата четвърт. За разлика от съперниците си, старши треньорът на отбора Франк Вогъл няма терзания от контузии на играчите си до този миг. Очаква се Лейкърс да излязат със същата стартова петица, както в първата среща - Джеймс, Колдуел-Поуп, Грийн, Дейвис, Хауърд.

Мач №2 сред Лос Анджелис Лейкърс и Маями Хийт може да гледате онлайн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР