Борбата за справедливост и арест на убийците на 26-годишната Бреона

...
Борбата за справедливост и арест на убийците на 26-годишната Бреона
Коментари Харесай

Опра отдава почит на убитата Бреона Тейлър с корицата на списанието си - slava.bg

Борбата за правдивост и арест на убийците на 26-годишната Бреона Тейлър получава нова естрада. В исторически ход, водещата Опра Уинфри слиза от корицата на личното си списание, а на нейно място застава чернокожото момиче.

По този метод Уинфри се включва в голямата група, която непрекъснато упорства виновниците за гибелта на Бреона да бъдат изправени пред съда и да получат заслуженото наказване. Момичето ще бъде на предните страници на „ O, The Oprah Magazine “ за септемврийския брой. Това е първият път в 20-годишната история на списанието, в който Опра няма да бъде на първата му страница.

Освен това, този брой постоянно се смята за най-важния, тъй като прави разбор на цялото лято и дава прогнози за идващите месеци. Корицата е още по-историческа, тъй като тази година е последната, в която списанието ще излиза в книжен вид. Опра прави този ход, тъй като желае да покаже на почитателите, че би трябвало да се борят за правдивост и да не се помиряват със обстановката.

„ Представете си трима непознати мъже да влязат в къщата ви до момента в който спите. Партньорът ви да стреля с револвер, с цел да ви отбрани и по-късно получавате тежка телесна щета. Това, което знам сигурно: Не можем да си мълчим. Трябва да използваме всеки мегафон, с цел да желаяме правдивост. И точно по тази причина Бреона Тейлър е на корицата на списанието “, написа Уинфри.

Корицата, на която Бреона е изобразена, е дело на цифровия експерт Алексис Франклин. „ Снимката, която използвах, е тази, на която Бреона сама се е снимала и доста пъти е употребена от новинарските излъчвания “, споделя Франклин. Допълва, че хората могат да видят искрата в очите на момичето и невинността, която излъчват.

26-годишната Бреона Тейлър беше убита съдбовно с осем патрона от служители на реда, които са влезнали в дома ѝ на 13 март. Властите са получили право да влязат без да почукат и са почнали да стрелят, откакто приятелят на Бреона – Кенет Уолкър, е стрелял против тях.

Уолкър твърди, че служителите на реда не са се разпознали преди да влязат и по тази причина той е помислил, че някой се пробва да ги ограби. След гибелта на Тейлър, се сътвори закон в нейна чест, а управляващите в Кентъки не разрешиха влизането с щурм от страна на полицията.

Все отново, 5 месеца по-късно, към момента няма упрекнати за убийството на 26-годишното момиче.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР