Борбата за спечелване на талантливи гласове в Гласът на България“

...
Борбата за спечелване на талантливи гласове в Гласът на България“
Коментари Харесай

Триумф на Михаела Филева и Камелия в „Гласът на България“

Борбата за продобиване на надарени гласове в „ Гласът на България “ продължава в неделя вечер от 20.00 часа, когато Михаела Филева и Камелия ще покажат силата на женската коалиция. Тактиката им за взаимна поддръжка при привличането на най-гласовитите участници ще даде резултати, а Графа и Иван Лечев ще се изправят един против различен в борба за два неподражаеми гласа.

Сред многото надарени кандидати за купата „ Глас на България “ изрично ще се отличи една певица, която след дълги години опит като беквокалистка за първи път събира храброст да излезе на сцената сама. Участник от Еквадор ще трогне публиката с история за любовта, която среща в Ню Йорк и го води в България, където работи в детска градина, до момента в който се пробва да се осъществя като музикант. Най-забавната национална певица ще се бори да обърне най-малко един стол с първо независимо осъществяване на огромна сцена, за което залага на една от най-красивите български песни - „ Притури се планината “.

В шоуто ще се включат и две млади момчета от Бургас, които ще изберат да се явят в кастингите на мрачно поотделно, а не като група. Интересен реализатор от Скопие ще покаже любовта си към госпел, джаз и фънк музиката, която усеща още като дете в църквата, където татко му е свещеник. Млада математичка ще напомни на Михаела Филева ученическите й години, когато самата тя е била отдадена на математиката, а финалното осъществяване в епизода ще изправи на крайници жури и аудитория, запленени от изключителната прелест и гений на красива участничка от София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР