Борбата в Ергенът-2“ ще е безмилостно жестока – по-тежка дори

...
Борбата в Ергенът-2“ ще е безмилостно жестока – по-тежка дори
Коментари Харесай

25 дами се борят за любов и слава в „Ергенът-2“



Борбата в „ Ергенът-2 “ ще е безмилостно жестока – по-тежка даже от предходната година. Това излиза наяве от най-новата информация към идния сезон на шоуто на Би Ти Ви. Вместо 22 моми, както предходния път, в него ще вземат участие цели 25 дами, които ще си скубят косите за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

Сред екзотичната конюнктура на едно от най-известните курортни селища в Беломорието – Бодрум, любовните трепети и горещите пристрастености ще развълнуват аудиторията на „ Ергенът “.
Вторият сезон на сантименталното премеждие ще води дамите, които копнеят да се срещнат и опознаят Евгени Генчев, на необикновено пътешестване, задачата на което е една – да открият любовта. Виртуозът, покорил международните подиуми на няколко континента, е подготвен да отвори душата си освен за музиката, само че и за дамата, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето му.
Както се очакваше, участничките са с манекенски тип. Осем от тях вземат участие в първия рекламен клип, който Би Ти Ви пусна. Сред девойките има русокоски и брюнетки. Повечето наподобяват натурално красиви, само че има и мощно модифицирани. Личи, че една от дамите е надула устни и бюст, с цел да наподобява по-съблазнителна. Има и две девойки, които наподобяват на близначки. Възможно е да става въпрос за едно и също момиче, което застава пред камерата в два разнообразни тоалета – кое от двете е правилно, ще стане ясно на старта на шоуто. Все още не е публично обявена датата, за която се възнамерява стартът на „ Ергенът-2 “. Говори се обаче, че към този момент е заложено това да е 18 февруари – събота, само че решението не е дефинитивно. Миналата година предаването потегли на 19 февруари – също събота.

retro bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР