Борбата с наднорменото тегло продължава цял живот. Разработват се различни

...
Борбата с наднорменото тегло продължава цял живот. Разработват се различни
Коментари Харесай

Добавих смляно ленено семе във вода с лимон и за седмица стопих няколко килограма

Борбата с наднорменото тегло продължава цялостен живот. Разработват се разнообразни хранителни режими, хората съблюдават тежки диети, а от време на време това изтощава организма. Често пъти сме изложени на ограничения, които би трябвало да изтърпим, с цел да реализираме задачата си – понижаване на тежестта ни.

В последно време лененото семе се трансформира в доста известна храна с потребни хранителни качества и съставки. Когато някой има потребност да смъкна ненужни килограми, лененото семе влиза в деяние и е съвършената хранителна добавка. А в случай че се комбинира с вода с разперен лимон в нея, сместа работи безотказно и оказва помощ за ускорение на отслабването.



 

Добре е да знаете, че лененото семе би трябвало да бъде в надробен тип, тъй като по този начин по-лесно гори мазнините, поради ензимите, което съдържа. Лененото семе потиска възприятието на апетит и засища индивида, който го употребява. То съдържа омега-3 киселина, която е потребна за смилането на мазнината и премахването на непотребната й част.

Лимоните са богати на витамин Ц и постоянно се употребяват в композиция от диети и режими. Сокът от лимона покачва устойчивостта на имунната система и укрепва изцяло организма ни. Той съдържа е отличен антиоксидант и диуретик, което спомага за бързото изгаряне на мазнините и свалянето на ненужните кила.

Отделянето на жлъчните сокове се форсира след изпиването на лимонената киселина, апетитът понижава, а храносмилането се усъвършенства доста.

Каква е рецептата за страхотна безвредна напитка, която ще помогне за стопяване на килограмите

Трябва да имате на разположение:

Литър вода;

2 суп. лъжички ленено семе;

- сок от изстискан лимон

Как да приготвите потребната и вкусна напитка

Сложете водата на котлона и щом кипне прибавете ленените семена. Покрийте тенджерката с похлупак и я оставете да доври към четири минутки. След това охладете и прецедете. Накрая прибавете и лимоновия сок.

Как и по кое време да приемете напитката

Сутрин на гладно можете да изпиете половината от напитката. Другата част разделете на 2-3 приема, може преди всяко хранене.

Включете я в диетата и упражненията за намаляване, с цел да потисне апетита си.

Добре е потреблението й да продължи най-малко седмица, с цел да има резултат върху ускоряването на метаболизма. Освен това напитката усъвършенства и функционалността на черния дроб, което е от значително значение за здравето, тонуса и диетата ви. Тя може да се пие и повече време, тъй като има потвърден здравословен резултат и защищава организма и от настинки и вируси. Или в случай че ги хванем, ние ги караме много по-леко. Затова ви предлагаме да опитате от тази вълшебна напитка, която ще ви направи слаби и здрави.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР