Борба за справедливост и смъртоносни опасности ще предложи последната седмица

...
Борба за справедливост и смъртоносни опасности ще предложи последната седмица
Коментари Харесай

11-ото издание на „Великият понеделник“ завършва с високо напрежение и адреналин

Борба за правдивост и смъртоносни рискове ще предложи последната седмица на единадесетото издание на акцията „ Великият понеделник “. Лентите „ Код: Ангелът “ и „ Закрилникът 2 “ влизат в конкуренцията за благосклонностите на киноманите. Всички искащи могат да гласоподават кой от двата кино лентата избират да гледат на уеб страницата. Заглавието, събрало повече зрителски гласове , ще бъде излъчено на 28 август от 21:00 ч. по KINO NOVA .

Първото предложение, което влиза в оспорваното състезание, е „ Закрилникът 2 “. Мистериозният и неосезаем Робърт Маккол (Дензъл Уошингтън) е индивидът, който може да взема решение проблеми и да раздаде правдивост. Този път обаче предишното на Маккол е изключително близо до дома, когато главорези убиват Сюзън Плъмър (Мелиса Лео) – най-хубавата му другарка и някогашна колежка. Сега, търсещ възмездие, Маккол би трябвало да се изправи против екип от добре подготвени убийци, които няма да се спрат пред нищо, с цел да го унищожат.
 Великият понеделник NOVA
Второто заглавие в последната седмица на „ Великият понеделник “ е „ Код: Ангелът “. След несполучлив опит за ликвидиране на президента на Съединени американски щати, управляващите арестуват сътрудник Майк Банинг (Джерард Бътлър), който единствено час по-рано е определен за шеф на тайните служби. По време на конвоирането му той е отвлечен, само че откакто съумява да избяга, Банинг би трябвало да избегне ФБР и личната си организация, с цел да открие същинската опасност за президента. Разкривайки последователно истината, Майк се обръща към непредвидени съдружници, които да му оказват помощ да почисти името си и да избави страната от надвисналата заплаха.
 Великият понеделник NOVA
Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ – На 28 август, тъкмо в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата кино лентата е събрал повече гласове. По традиция феновете, които вземат участие в гласуването в единадесетото издание на „ Великият понеделник “, могат да завоюват по два атрактивни подаръка. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР