Бонуси за изтощените от протестите полицаи Френското правителство предложи днес

...
Бонуси за изтощените от протестите полицаи Френското правителство предложи днес
Коментари Харесай

Жълтите Жилетки Всяха Тотален Хаос Във Франция!

Бонуси за изтощените от митингите служители на реда

Френското държавно управление предложи през днешния ден по 300 евро бонус на служителите на реда, охраняващи митингите, съобщи Асошиейтед прес. Според държавните калкулации бонусът ще бъде изплатен на 111 000 служители на реда и военни и ще коства на страната 33 милиона евро. Очаква се Националното заседание, долната камара на френския парламент, да организира диспути по въпроса при разискването на бюджета за 2019 година

С
бонуса държавното управление се пробва да успокои служителите на реда, които желаят по-добри условия на труд, отбелязва Асошиейтед прес.

По-рано този месец френският президент Еманюел Макрон пое ангажимент да бъде обезпечено изключително възнаграждение на служителите на реда поради защитата на митингите. Вчера два полицейски синдиката оповестиха, че на следващия ден служителите на реда ще извършват единствено най-неотложните си действия като митинг против професионалната подготовка на полицията и други бюджетни въпроси.

За през днешния ден е планувана среща сред френския министър на вътрешните работи Кристоф Кастанер и представители на профсъюзите. Не е ясно дали препоръчаните спомагателни хонорари ще успокоят възходящия яд в редиците на полицията.

Вместо
бонус полицейските синдикати желаят да бъде обезщетен ексклузивен труд в размер на хиляди часове, който е бил насъбран през годините. Профсъюзът " Алианс " прикани държавното управление да влага в реформиране на полицията и прикани служителите на реда на следващия ден да си стоят в полицейските сектори и да реагират единствено на незабавни сигнали.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР