Бонус точки за студенти, ако са гледали всички серии на

...
Бонус точки за студенти, ако са гледали всички серии на
Коментари Харесай

Американски опит: Бонус точки за студентите, гледали „Междузвездни войни”

Бонус точки за студенти, в случай че са гледали всички серии на „ Междузвездни войни” – концепцията е на американски учител, с който беседва Борислав Лазаров.

Над 40 години „ Междузвездни войни” е феномен в киното, обществото и маркетинга , а от това лято ще бъде и образователен курс в Университета на Акрон, щата Охайо.

Отначало управлението не е изключително въодушевено, само че след триумфа на последните серии от сагата, взема решение да поддържа концепцията на доцент Хуан Контрерас.

Ще дискутираме въздействието на религиите, историята и политиката върху „ Междузвездни войни” и по какъв начин са послужили на Джордж Лукас за създаване на фабулата”, изяснява доцент Контрерас.

Сред тематиките са и женските облици в сагата, образните резултати, които трансформираха киноиндустрията и маркетинговия триумф на филмите. Курсът ще донесе на студентите 9 спомагателни точки към оценките им, само че наложителното изискване е да са гледали всички серии.

„ Ако използваме „ Междузвездни войни” като средство за образование, студентите ще са по-мотивирани да учат. Затова бих насърчил всеки учител да приложи концепцията ми, тъй като в действителност действа”, твърди доцент Контрерас.

Вижте и видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР