Бонус играта на efbet с бляскав финал на живо, раздаде

...
Бонус играта на efbet с бляскав финал на живо, раздаде
Коментари Харесай

Петима спечелиха общо 5 кг. злато от „Тръпка за злато“



Бонус играта на efbet с блестящ край онлайн, раздаде над 5 млн. лв. облаги

Петима души завоюваха по 1 кг чисто злато във финалната част на играта „ Тръпка за злато “ на efbet. Само за час в събота вечер 20 късметлии си разделиха 875 000 лв. във тип на разнообразни облаги от бонус играта, която провокира хиляди почитатели на онлайн уредника на игри и спортните залози от Никулден 2021 до Гергьовден тази година.

За първи път, с изключение на нормалния стрийминг, тегленето на печелившите се случи на зрелищно събитие онлайн във Военния клуб пред над 400 от решилите да участват персонално играчи. Бляскавият край на „ Тръпка за злато “ придвижи гостите в новия рекламен клип на efbet. Дрескодът бе меко казано на равнище – искра за дамите и папийонки за господата, шампанско и перли, Криско и балет NOVA потопиха участниците в луксозната атмосфера на Великия Гетсби.



„ За първи път организирахме онлайн събитието, което прерастна в празненство, тъй като желаеме да доставим още повече развлечение на клиентите си. Вярваме, че
хазартът е развлечение и тръпката с изключение на, че е на всички места, е основната причина да са се присъединили толкоз доста участници. Считаме, че тегленето онлайн е най-прозрачният метод да раздадеш толкоз доста и огромни награди “, споделят от най-голямата българска компанията за спортни залози и хазартни игри.



Златният край

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР