Бони вдигна лъскаво парти по случай 20 години от издаването

Бони вдигна лъскаво парти по случай 20 години от издаването ...

Бони отказа предложение за брак, ето причината СНИМКИ.Бони вдигна лъскаво парти по случай 20 години от издаването на първия й албум. Партито се състоя в лъскав столичен клуб. Тя съчета събитието с промоция на новата си дуетна песен „Време е“.

Богатата украса, съчетана с кетъринг, изобилстващ с хайвер, впечатляващ с уникална изработка и вкус, изненадаха приятно гостите. За великолепната си визия Бони се довери на дизайнерката София Борисова. Всичко създаваше усещането за лукс и приказка.Специални гости на събитието бяха нейни колеги и приятели. От Сърбия дойдоха Емир Хабибович, Джани, Сладжа, Емир Джулович, Радован и др., а от българските звезди юбилея уважиха Тони Стораро, Софи Маринова и съпругът й Гринго, Лияна, Илиян, Борис Дали, Сашка и Веско от Рико Бенд и още. Бони беше заобиколена от важни за нея близки и приятели.

Гласовитата звезда бе подготвила заря изненада за своите гости.Бони хвана микрофона и започна празника с емблематичната "Клада от страст", която оказва превратен момент за Бони и се превърна в неостаряващ хит. След това микрофона хванаха и нейните колеги, които също я поздравиха с едни от най-големите си хитове.

В края на вечерта тя получи специален подарък – годежен пръстен, неизвестен беше изпращачът му, известно обаче за всички ни е, че тя отказа поканата и върна пръстена, вярна на себе си, каза: „Благодаря, но не. За мен семейството и кариерата са най-важна, за мен е чест, но отказвам пръстена“.

show.blitz.bg

Източник: marica.bg