Бони и Клайд по български действат в Карлово, съобщиха за

...
Бони и Клайд по български действат в Карлово, съобщиха за
Коментари Харесай

Като на филм: Бони и Клайд действат в Карлово, с подла схема измъкнаха хиляди!

Бони и Клайд по български работят в Карлово, оповестиха за БЛИЦ източници на следствието. На 3 юни към 00:36 минути се е задействала алармата на СОТ на офис на кредитна институция.

Служителят на СОТ, който е отзовал там за две минути видял, че вратата е разрушена и незабавно се обадил в полицията. Била образувана оперативна група в РУ- Карлово, която направила оглед още през нощта. Били са изнесени материални доказателства, работи се по няколко съществени версии.

След 5 дни денонощна работа карловските ченгета открили, че причинител на обира, е 35-годишна дългогодишна служителка на офиса, а съизвършител е нейин ухажор от село Розен на 34 години.

Какво в действителност се е случило? Служителката е декларирала, че от касата, която била разрязана с ъглошлайф, липсват 22 500 лв.. В следствие обаче проверяващите откриват, че сумата, която е била в касата е 8,900 лв.. Служителката се е пробвала посредством обира да прикрие кражбата, която е направила от местоработата си.

На първи юни тя самата с ъглошлйф е рязала касата, само че не е съумяла да свърши до дъно. На идващия ден е извикала приятеля си от Розино, който с по-голям ъглошлайф разрязал касата и си тръгнал.

Жената прибрала парите, измила съвършено помещението, а на трети през нощта любовникът отишъл и взломил с чук алармената система, с цел да се разбере, че има грабеж, защото неизбежно другите чиновници на офиса са щели да видят това.

След извършено следствие ченгетата стигнали до нея със сумати доказателства, а също така, тя е служителят, който е издал офиса на защитата. Вчера дамата е била арестувана за 24 часа, само че е пусната с 200 лв. с парична гаранция, защото има дете и чисто правосъдно минало.

Мъжът е задържан за 72 часа. За него ще се желае непрекъсната мярка за неотклонение, защото той е в период на условна присъда поради шофиране в пияно положение. Образувано е досъдебно произвеждане. Предстои карловските Бони и Клайд да се изправят пред съда.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР