Бонгалов коментира последния случай с избягал затворник от Ловешкия затвор,

...
Бонгалов коментира последния случай с избягал затворник от Ловешкия затвор,
Коментари Харесай

Ето Защо Бягат! В Затворите В България Цари Тотална Разпасаност!

Бонгалов разяснява последния случай с избягал пандизчия от Ловешкия затвор, който през вчерашния ден беше хванат. 48-годишният Борис Иванов, който е наказан на 13 години за блудства и обири, избяга от работен обект край Ловеч, където е работил дружно с други пандизчии, написа нюз.бг.

Бонгалов разясни, че заплаха за обществото съставляват бегълците от пандизите от закрит вид. По думите му, в случай че нарушителят е настанен в общежитие от открит вид, това значи, че общественият служащ е дал оценка, че този човек към този момент не би повторил закононарушението си. В същото време той призна, че няма справедлив аршин, с който да бъде оценена работата на самия обществен служащ.

" Методиката за оценка на риска е доста неразбираема. И аз не мога да схвана по какъв начин преценят обществените служащи. Не мога да схвана тази методика. Условно общественият служащ е Господ в пандиза. Той може повече, в сравнение с шеф на пандиза. При тези критерии, които не са справедливи, общественият служащ може да прави, каквото си желае. Има няколко такива случая ", разкри той.

Същевременно специалистът посочи, че към този момент трета година у нас няма електронен контрол за хората с пробация.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР