Bond 25, както е работното заглавие на следващия филм за

...
Bond 25, както е работното заглавие на следващия филм за
Коментари Харесай

Агент 007 ще бъде жена

Bond 25 , както е работното заглавие на идващия филм за Джеймс Бонд , мина през много перипети, до момента в който се стигне до началото на фотосите.
 Bond 25, Даниел Крейг и за какво преустановиха фотосите за Джеймс Бонд
Какво се е случило с Даниел Крейг в Ямайка

Да си Джеймс Бонд не е по никакъв начин елементарно

Още в самото начало не беше ясно дали Даниел Крейг ще се завърне в ролята на Агент 007, а по-късно за малко филмът остана без режисьор. Към несполуките би трябвало да прибавим и травмата на Крейг по време на фотосите в Ямайка.

За благополучие всичко това е в предишното и наподобява, че всичко се подрежда, както би трябвало. Да не приказваме, че след последните вести към подготвяния филм стана още по-интересно. Според информация на Daily Mail Джеймс Бонд ще загуби кодовото си название - Агент 007 .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на Юни 2, 2019 в 7:27 PDT

Както знаем, след събитията в " Спектър " (2015 г.) господин Бонд се отдръпна от службата си и отиде в Ямайка, с цел да си почива. В Bond 25 обаче покой за него няма да има, тъй като ще бъде помолен да се включи в една последна задача.
 Bond 25, Ямайка, Даниел Крейг и видео зад кадър от кино лентата за Джеймс Бонд
Какви ги прави Джеймс Бонд в Ямайка

Видео за кадър от снимачната площадка на Bond 25

В новия филм присъединяване ще вземе и актрисата Лашана Линч , която гледахме преди няколко месеца в " Капитан Марвел ". Героинята ѝ е сътрудник на MI-6 и забавното е, че ще бъде показана като Агент 007.
 Лашана Линч

Лашана Линч

През последната година имаше доста клюки към това кой ще размени Даниел Крейг като едно от най-спекулираните имена беше това на Идрис Елба . Имаше и клюки, че ролята може да бъде поверена на жена.
 Рами Малек, Bond 25 и какви условия е сложил артиста, с цел да взе участие във кино лентата за Джеймс Бонд
Условията на Рами Малек, с цел да взе участие в Bond 25

Претенциите на един притежател на Оскар

Тук е моментът, в който би трябвало да успокоим традиционалистите, които не желаят жена да бъде Джеймс Бонд. Лашана Линч няма да бъде новият Бонд, само че е забавно да разберем по какъв начин и за какво е взела кодовото име на сътрудника. Това се случва за първи път в историята на франчайза и несъмнено е забавен ход.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР