Бомбени документи разкриват, че Владимир Путин е уволнил“ своя рядко

...
Бомбени документи разкриват, че Владимир Путин е уволнил“ своя рядко
Коментари Харесай

Бомбен документ „разкрива, че Путин е УВОЛИЛ“ своя рядко срещан висш военен командир генерал Герасимов след множество катастрофи на бойното поле

Бомбени документи разкриват, че Владимир Путин е „ уволнил “ своя рядко срещан върховен боен пълководец военачалник Валери Герасимов.

Началникът на Генералния щаб на съветските въоръжени сили беше забелязан обществено единствено два пъти тази година на фона на множеството бедствия на бойното поле на Русия.

Сега се появи проектодокумент за формалното държавно управление на Кремъл портал на „ регулаторни правни актове “, посочващ различен старши пълководец, Виктор Пзнихир, като изпълняващ длъжността шеф на Генералния щаб.

С документа, датиран единствено от месеца - март 2024 година, както се акцентира от самостоятелни медии на SOTA - спекулации за уволнението на Герасимов в този момент се популяризира необятно в Русия.

Познихир беше нараснал от Путин в генерал-полковник с малко видяно известие на 22 февруари.

Четири дни по-късно Герасимов, 68 година Съобщава се, че е бил забелязан за финален път, раздавайки медали на войските на фронтовата линия.

За последно той е бил видян с министъра на защитата Се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР