Бомба е паднала“ е огромния луксозен комплекс в края на

...
Бомба е паднала“ е огромния луксозен комплекс в края на
Коментари Харесай

Ето го тайното имение на Плевнелиев в с. Баня! Завел Банова там, но тя пожелала да отседнат в най-близкия 4-звезден хотел

„ Бомба е паднала “ е големия първокласен комплекс в края на разложкото село Баня, в който до неотдавна се покриваше от любопитни очи някогашният президент Росен Плевнелиев, разбра HotArena.

Допреди най-богатият държавен глава да продаде парцела преди година, мястото било непрекъснато охранявано и с жива мощ, и с камери, само че след промяната на собствеността цялата охранителна система е демонтирана, видя на място екип на „ Ретро “.

Райското кътче се намира на изхода на село Баня в посока Банско, на един хвърлей от пътя. Местността се назовава Камено, само че единствено по документи – за локалните е известно като Квартала на богатите. И има защо… „ Всичките тези къщи, целото това беше на президента. На оня, дето върви със синоптичка. Плевенлиев /Плевнелиев – б.р./, нали се сещате. Преди, като беше още президент, всяка Нова година идваше тук да я посреща, наложително, само че след това продаде къщата… “, разправят поданици на Баня.

Преди години Росен се е разделил с първокласното имение. Разпродал го на неколцина близки нему люде, само че особено най-хубавата къща, в която той отсядал, минала във притежание на един от най-известните предприемачи в туроператорския и хотелиерския бизнес Йордан Христов.

В затворения комплекс всички здания са във възрожденски жанр – с големи греди, типични за сходни постройки. Двуетажни са, като на първия етаж са всекидневните с кухня, столова, а на втория са ситуирани спални пространства. От верандата се открива голям двор с размери на малко футболно игрище.

Последният път, в който се отбил до селото, Плевнелиев бил с новата си брачна половинка Деси Банова . Тъй като в комплекса му няма басейн, а и както споделят локалните – тъй като „ плейбой го раздавал “, завел синоптичката да се плацика в минералната вода на отстоящия на не повечеч от 500 м 4-звезден хотел „ Хот Спрингс “, в който и Корнелия Нинова „ удави “ в разкош депутатите си при започване на седмицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР