Болярите посрещат Ботев (Пловдив) с надежди за първа победа през

...
Болярите посрещат Ботев (Пловдив) с надежди за първа победа през
Коментари Харесай

Етър амбициран за първа победа


" Болярите " посрещат Ботев (Пловдив) с очаквания за първа победа през сезона, откакто стартираха обнадеждаващо с три следващи ремита против елитните ЦСКА, Левски и Черно море. " Готвим се съществено и излизаме за победа. Ботев си е от огромните тимове в България и знаем, че няма да ни е елементарно. Въпреки, че изгубиха от Левски, демонстрираха добра игра и никога не са за подценяване ", разяснява старши треньорът Росен Кирилов.

" Всички в Етър сме окуражени да реализираме първа победа и да зарадваме почитателите с положителен резултат. Трите мача без загуба против водещите тимове не може да не ни дават самочувствие, само че тези резултати и задължават, тъй като е значимо в този момент да вземем победа пред лична аудитория ", разяснява капитанът Христо Иванов, като призна, че няма да е елементарно против пловдивчани, само че предизвести, че и на тях по никакъв начин няма да им е леко на стадион " Ивайло ".

Националът Крум Стоянов пропуща мача в събота. Защитникът получи травма на рамото при гостуването във Варна и пропусна тренировките през седмицата. Стоянов сигурно остава отвън групата за мача. Голмайсторът Дани Младенов тренираше на омекотен режим, само че ще е подготвен за дуела, увери Росен Кирилов.

Добрата новина е, че Милчо Ангелов и Христофор Хубчев, които дълго време лекуваха травми, към този момент водят пълноценни тренировки, само че надали на тях ще се разчита в събота, защото се нуждаят от време, с цел да влязат в нужната форма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР