Болт недоволства заради допинг тестБившият олимпийски и световен шампион от

...
Болт недоволства заради допинг тестБившият олимпийски и световен шампион от
Коментари Харесай

Болт недоволства заради допинг тест

Болт недоволства поради допинг тест
Бившият олимпийски и международен първенец от Ямайка Юсейн Болт е неудовлетворен от това, че е длъжен да направи допинг тест за първия си футболен клуб, макар че към момента не е подписал контракт с него.

,,Отказах се от леката атлетика през миналата година, само че вижте това “, стартира в своя видеоматериал в Instagram ямаецът.,,Как е допустимо да дам допинг проба през днешния ден? Та аз даже не съм професионален футболист “, изрази възмущението си Болт.,,Попитах въпросната жена, която дава отговор за това и тя ми отвърна, че пробата е наложителен, в случай че съм първокласен играч. Съгласих се “, приключи той.

Според правилника на Австралийската анти-допингова организация играч, който взима присъединяване в даден спорт е длъжен да даде допинг проба, в случай че спортът има анти-допингово звено. Рекордьорът в спринтовите дисциплини на 100 и 200 метра се отхвърли от леката атлетика през предходната година в търсене на професионална кариера във футбола. Той означи два гола в първия си дуел с екипа на австралийския Сентръл Коуст Маринърс, където ще тренира и играе, преди да потърси ново предизвикателство. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР