Болшой Московский цирк ще изненада пловдивската публика с високотехнологичния спектакъл

...
Болшой Московский цирк ще изненада пловдивската публика с високотехнологичния спектакъл
Коментари Харесай

Летяща чиния каца в Колодрума

Болшой Московский цирк ще изненада пловдивската аудитория с високотехнологичния театър „ OFU - Приземяването ”. Шоуто ще се състои на 24 март в зала " Колодрума ". В предходното зрелище - „ UFO “, се разказваше увлекателната история на индивида, отвлечен от извънземни. Сегашното обръща сюжета наобратно и споделя за извънземно, инцидентно попаднало на планетата Земя. Зрителите ще видят непредвидени сюжетни обрати, рискови завършения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно ” и едно изгубено извънземно.

Освен гигантска летяща паница на арената ще има голям лунапарк, строителен кран, хиподрум, украсителен руски цирк, Третяковска изложба и лаборатория за проучване на извънземни.

Шоу спектакълът “OFU ” дава обещание невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни резултати, обилни костюми, авторска музика и други изненади.

В огромната продукция вземат участие 100 души - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-хубавите циркови актьори в света - водещи имена на съветския цирк, лауреати на влиятелни фестивали и майстори на спорта от интернационална класа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР