Болният от цироза Иван Ласкин продължава да е на легло

...
Болният от цироза Иван Ласкин продължава да е на легло
Коментари Харесай

Медик разкри за нов ужасяващ проблем с Ласкин

Болният от цироза Иван Ласкин продължава да е на легло в болница. Актьорът, който го загази крепко след години наливане с алкохол, в този момент има нов проблем – асцит. Това е заболяване при което се натрупва течност в коремната празнина, която се извежда отвън тялото му с две тръби, забити в стомаха, разкри доктор от Втора градска болница в София, представен от " Уикенд ".

" Причините за появяването на болежката са доста – като се стартира от заболяване на черния дроб или рак и се стигне до застойна сърдечна непълнота или проблеми с бъбреците. В множеството случаи обаче е напреднало чернодробно заболяване “.

По думите му поради положението на пациента оставането му в болница е неотложно най-малко за още десетина дни. " Корав българин е, не се оплаква, макар че ситуацията му не е цветущо. В момента е издут като балон от водата в корема и жълт като платно от чернодробната непълнота, само че стиска зъби “, добавя медикът.

Припомняме, че Ласкин бе признат по неотложност в болничното заведение с финален етап на чернодробна цироза, причинена от систематична приложимост на етилов алкохол. Мнението на лекуващия екип е, че би трябвало незабавно да му бъде вграден нов черен дроб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР