Болниците в Лондон са принудени да се справят с постоянно

...
Болниците в Лондон са принудени да се справят с постоянно
Коментари Харесай

Лондон в ужасяваща криза заради заразата

Болниците в Лондон са принудени да се оправят с " непрекъснато цунами " от тежко заболели, инфектирани с новия ковид, а в това време и с " невиждания дял " разболели се хора от обгрижващия личен състав. Това съобщи през днешния ден в предаване на радио Би Би Си Крис Хопсън, чиновник на английската здравна система, представен от Франс прес.

След като усилиха доста през последните седмици потенциала си за приемане на заболели, изискващи интензивно лекуване, лечебните заведения в английската столица се постанова да устоят избухливо повишаване на пациентите в тежко положение, сподели той.

Напрежението се ускорява и заради обстоятелството, че процентът на обгрижващия личен състав, отсъстващ заради болести, е " 30, 40, а тук-там даже 50 на 100 ", което е " невиждано ", съобщи Хопсън.

По последни данни от през вчерашния ден новият вирус е взел 463 жертви в Обединеното кралство, а инфектираните там са общо 9529.

С оглед утежняването на ситуацията през последните дни държавното управление подреди хората да си останат у дома и да спрат да пътуват и също така разгласи, че идната седмица ще открие краткотрайна болница с 4000 места в лондонски конферентен център, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР