Болниците са препълнени, лекарите не получават пари. Не въвеждат адекватни

...
Болниците са препълнени, лекарите не получават пари. Не въвеждат адекватни
Коментари Харесай

Борисов: Щях да затворя държавата още преди 2-3 седмици!

" Болниците са претъпкани, лекарите не получават пари. Не вкарват съответни ограничения, това наскърбява един лекар. Става въпрос за доста човешки животи. Дадохме им модел, не желаят да го употребяват. 

" Локдаун трябваше да вкарат още преди 2 седмици ". Това сподели Бойко Борисов на среща с гласоподаватели в Хаджидимово. Той попита хората какъв брой са поскъпнали дървата и раздаде подписи.

Няма какво да философстваме - Америка и Китай са си го споделили - имаш ли пик на епидемията, затваряш. Но това са слаби хора, нерешителни отсъди водачът на ГЕРБ.

Как ние сме управлявали тогава, бе, Стойчо? Когато ти си приказвал нелепости и си блокирал с Радев ограниченията на държавното управление. Когато не е имало информация за Ковид. Това беше незабележим зложелател против нас, само че тогава вие горяхте маски. Но Господ е обективен, върна ви го двойно и тройно, разгневи се Борисов. 

Оставяте ги гората да измират и ще е на ваш тил, сподели Борисов.

Да, в случай че аз бях, щях да затворя страната преди 2, преди 3 седмици, сподели той.

И написа във фейсбук профила си по тематиката:

" Единствената значима тематика през днешния ден е по какъв начин да спасим хората от здравната рецесия, цените на тока и скъпите хранителни артикули.
Призовавам българите да се имунизират, тъй като тове е единственото избавление!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР