Болници, училища, читалища трябва да се върнат на регулирания пазар

...
Болници, училища, читалища трябва да се върнат на регулирания пазар
Коментари Харесай

Нинова от Русе: Европейската комисия потвърждава мерките, предложени от БСП преди месеци

Болници, учебни заведения, читалища би трябвало да се върнат на контролирания пазар на електрическа енергия
“Европейската комисия удостоверява ограниченията, препоръчани от Българска социалистическа партия преди месеци. Ние от дълго време желаеме да се постави таван на цените. Трябва да се изземат свръх облагите на енергийните сдружения и да се разпределят заслужено за подкрепяне на фамилиите и компаниите. Тези облаги са насъбрани от хората и бизнеса, които заплащат скъпата сила и е редно да се върнат при тях, с цел да оцелеят през зимата. Болници, учебни заведения, читалища би трябвало да се върнат на контролирания пазар.

 Европа узря за такава политика, която дефинира напълно друга роля на страната – дейна и в поддръжка на хората. Редица ограничавания, които по-рано се считаха за непозволена държавна помощ, паднаха. Сега в цялостна степен би трябвало да проработи и обществената страна в поддръжка на бедните, служащи, младите и пенсионерите. Спешно би трябвало да се одобри определение за енергийна и водна беднотия и хората, попадащи в тази категория да бъдат подкрепени от държавното управление през зимата.

Нашата обществена стратегия е действителна и изпълнима. Доказахме го в постоянното държавно управление. Оценявайте ни по резултатите. Участието на Българска социалистическа партия в идващото ръководство е гаранция за непоклатимост и мощна обществена политика в поддръжка на хората. ”

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на визитата си в Русе. На срещата участваха лидерът на левицата в Русе Иван Иванов, кметът на града Пенчо Милков, регионалният ръководител на Българска социалистическа партия Тодор Йорданов, както и цялата листа на “БСП за България ” в Русе.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР