Болницата в Ловеч вече е с ново ръководство. На състоялото

...
Болницата в Ловеч вече е с ново ръководство. На състоялото
Коментари Харесай

Закъсалата финансово ловешка болница с ново ръководство

Болницата в Ловеч към този момент е с ново управление. На състоялото се общо заседание на акционерите на лечебното заведение беше определен нов Съвет на шефовете, който се чака да изведе болничното заведение от тежкото ѝ положение, предава БНР.

Новото управление добре познава всичко, което се случва с лечебното заведение. В Съвета на шефовете към този момент влиза доктор Цветолюба Генкова. Тя дълги години беше шеф на Регионалната здравна ревизия в Ловеч и добре познава както проблемите, по този начин и личния състав на болничното заведение.

В Съвета на шефовете влизат още досегашният пълномощник на болничното заведение доктор Ченко Чалъков, който имаше тежката задача да се оправя със обстановката през последните месеци, в които имаше и митинги на работещите там поради неизплатени заплати.

Третият човек в Съвета на шефовете е доктор Румяна Нановска, доскорошен заместник-директор на болничното заведение, която ще бъде изпълнителен шеф на лечебното заведение.

През последния месец отговорностите на болничното заведение са намалели доста. Текущите отговорности от 7 милиона и 800 000 лв. са понижени на 4 милиона лв..

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР