Болница, южно от Москва, съобщи, че е започнала имунизация срещу

...
Болница, южно от Москва, съобщи, че е започнала имунизация срещу
Коментари Харесай

Русия започнала ваксинация срещу COVID-19 още от миналата седмица

Болница, южно от Москва, заяви, че е почнала имунизация против ковид още предходната седмица с имунизацията " Спутник V ", написа. 
Руските управляващи, които се надпреварват със западните фармацевтични компании в съперничеството кой ще достави първите дози от имунизацията против, обявиха, че съгласно предварителни резултати имунизацията " Спутник V " има успеваемост от 92 % в отбраната против COVID-19.
 Русия ще стартира доставките на имунизацията „ Спутник V “ за Унгария през декември Русия ще стартира доставките на имунизацията „ Спутник V “ за Унгария през декември
Унгария е получила документи за съветската ваксина против ковид. Това заяви външният министър на страната Петер Сиярто, предадоха...
Централната градска болница в Домодедово съобщи на уеб страницата си, че жителите, които желаят да се имунизират, би трябвало да се записват авансово на държавен уебсайт и да показват негативен тест за ковид, както и персонални документи в деня на имунизацията. От септември в Русия се следи растеж на случаите на ковид, само че управляващите отхвърлиха да вкарват строга карантина и обявиха, че целенасочените ограничения са задоволителни за справяне с рецесията, отбелязва Ройтерс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР