Болница в Калифорния съобщи за раждането на най-малкото бебе в

...
Болница в Калифорния съобщи за раждането на най-малкото бебе в
Коментари Харесай

Изписаха от болницата най-малкото бебе на света СНИМКИ

Болница в Калифорния заяви за раждането на най-малкото бебе в света. Сейби е момиченце, била е по-малко от 23 см и е тежала единствено 245 грама, когато се е родила, оповестява Агенция Франс Прес, представена от Блиц.

Бебето е родено през декември в болничното заведение " Шарп Мери Бърч " в Сан Диего. Бременността на майката е траяла едвам 23 седмици и три дни. Лекарите решили да създадат секцио по неотложност, защото затруднения са заплашили живота на майката. Те декларирали на бащата, че евентуално ще може да прекара единствено час с щерка си, преди тя да почине.

„ Но този един час стана два часа, след това един ден, а по-късно седмица “, споделя майката във видео, публикувано от болничното заведение. Сейби прекарала пет месеца в интензивно поделение и в средата на май е изписана от болничното заведение в положително здраве и тежаща към този момент към 2,3 кг. Според регистъра на най-малките бебета в света, воден от университета в Айова, Сейби бие международния връх, държан до момента от родено през 2015 година бебе в Германия, което е тежало 7 грама повече от нея.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР