Болничната система ще се съвзема много дълго време след COVID-19.

...
Болничната система ще се съвзема много дълго време след COVID-19.
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Не усетихме как мина третата вълна на COVID-19

" Болничната система ще се съвзема доста дълго време след COVID-19. " Tова съобщи здравният министър в оставка проф. във връзка идването на още 273 780 дози от имунизацията против на /BioNTech.
" Eдна система, с цел да действа са значими всички, само че сега медицинските експерти са доста изтощени и това е нещото, което е най-слaбото място на нашата здравна система, само че все пак сътрудниците се оправят. Аз доста държа да кажа, че в действителност в България не усетих по какъв начин мина третата вълна на COVID-19 ", посочи здравният министър.
 Наш доктор с повече детайлности за индийските разновидности на ковид Наш доктор с повече детайлности за индийските разновидности на ковид
" Още малко по тематиката за индийските разновидности на Ковид, тъй като са два - В.1.617 (двоен, две сменени аминокиселини по отношение на истинския вар...
" Ние си знаехме какво се случваше, виждахме нещата, които вие не успяхте да видите, за благополучие, само че в действителност нашите медици се оправиха, за което големи благодарности към всички ", удовлетворен е Ангелов.
" Около 890 персонални лекари имат предпочитание да получават ваксини сами. Процесът наподобява контролиран, водени са диалози. Ние организирахме задоволително мощно информационна акция ", увери Ангелов.
За положението на имунизацията на „ Астра Зенека “ Ангелов посочи, че е доста внимателен въпросът. Европейска комисия стартирала процедура за искания за вреди, нанесени от компанията. Очевидно е, че става дума за нещо, което е отвън медицинските компетентности, уточни здравният министър. Няма риск за здравето на хората, които имат сложени дози от „ Астра Зенека “, увери той.
Хубавото на тази ваксина е, че има по-дълъг интервал на предпазване, търсенето е минимално, 15% от имунизираните лица дневно са с „ Астра Зенека “. „ От тази ваксина ще остане в страната. Ние сме поели ангажимент тогава, когато имунизираме всички български жители, да предоставим задоволително количество ваксини от страните от Западните Балкани “, означи Костадин Ангелов.
 Ръст на смъртните случаи от ковид в Гърция Ръст на смъртните случаи от ковид в Гърция
Според последните данни на Националната организация за публично здраве (EODY) смъртните случаи от ковид са скочили до 134 в пон...
По думите му всеки си мени мнението от информацията, която получава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР